Orar pentru internet gratuit

Luni – Joi: 08:00 – 17:00
Vineri: 08:00 – 16:00

INTERNET GRATUIT

Fie ca aveti nevoie de surse de inspiratie pentru un proiect sau pentru a gasi informatii noi si nu dispuneti de internet acasa, va oferim internet gratuit de mare viteza in incinta bibliotecii noastre.

Sunteti in cautare de un loc in care va puteti face proiectele alaturi de colegi, sau pur si simplu cautati un loc linistit in care sa puteti dispune atat de carti cat si de internet gratuit? Noi va oferim solutia!

Biblioteca Municipala “George Sbarcea” din Toplita este deschisa pentru oricine este in cautarea locului optim pentru a studia, citi si naviga usor si rapid pe Internet. In fiecare zi, conform programului, va punem la dispozitie cele mai bune servicii de internet gratuit de mare viteza, pentru o mai usoara informare, studiu, lectura si recreere.

Consideram ca este in interesul atat al utilizatorilor de Internet cat si al fluxului liber de informatii ca sa existe un minim de filtrare a website-urilor. Cu toate acestea, utilizatorii ar trebui sa fie constienti de faptul ca noi monitorizam utilizarea internetului iar ca unele website-uri sunt blocate.