Ziua painii

Deseori ne întrebăm de ce nu sunt suficient de implicați oamenii din jur. Poate ar trebui să ne întrebăm: oare eu sunt destul de implicat în comunitate?

Deseori ne intrebăm de ce e atâta plistiseală și de ce nu se bucură lumea din jur mai mult, de ce nu e destul de vesel orașul. Poate ar trebui să ne întrebăm: Oare eu fac tot ce pot ca să aduc mai multă veselie si participare la ceea ce se desfasoara in orasul meu?

Deseori ne întrebăm de ce producătorii locali o duc greu. Intrebarea ar putea fi formulată și altfel: Oare pot face mai mult pentru a ajuta producătorii locali?

Deseori ne intrebăm…deseori suntem invitati…

si totodată deseori vrem ceva mai mult!

De aceea ne-am gândit că nu trebuie să fie doar soare și vacanță ca să ne bucurăm împreună, să serbăm ceva care poate părea… banal, ceva ce e pe buzele noastre zi de zi…și pe mesele noastre totodată…e vorba de pâine!

Te-ai gândit că poți să faci o mică sărbătoare dintr-o zi obișnuită?

E nevoie doar să te întâlnești cu oamenii pe care îi zi de zi sau mai rar, e nevoie doar să te întâlnești cu muzica și doar să fii recunoscător pentru ce ți-a pus Dumnezeu pe masa ta.

Te invităm la bibliotecă în 15 octombrie, ora 14,00 să celebrăm Pâinea.

Invitații nostri pentru această zi sunt:

Brutăria Spicul din Toplița

Grupul Folk Călimănel, al Municipiului Toplița

Vei putea răsfoi și câteva cărți puse la dispoziție de bibliotecă, în căutarea unor rețete cu produse gustoase și apetisante care îți vor împrospăta cunoștințele din domeniul gătitului.

Te așteptăm cu drag!