Lectura te cheamă!

„Nu este alta mai frumoasă şi mai de folos zăbavă decât cetitul cărţilor”. E un lucru pe care a ținut Miron Costin să-l transmită peste timpuri. 

Știm că o mulțime de copii stau acasă, și, cu siguranță ei citesc poezii și povești frumoase, iar dacă nu, ține de cei care cunosc plăcerea lecturii să-i stimuleze pe cei care uită de citit și se lasă furați prea mult de telefoane sau de TV. 

Este cert, sunt atâtea fragmente de poveste care ne-au plăcut și ne plac!

Vă invităm să transmiteți împreună cu noi dragostea pentru lectură!

Proiectul se desfășoară exclusiv on- line, nefiind posibil să ne întâlnim. Astfel că, împreună cu colaboratorii și cititorii noștri deschidem o nouă ușă, cea a unei săli virtuale de lectură, pentru o serie de instantanee de lectură care să ne ajute să trecem mai ușor de perioada aceasta delicată în care ne aflăm toți.

Actorii, încă nu îi știe nimeni, dar ii veți cunoaște, sunt chiar cititorii noștri curajoși. Vă invităm să-i apreciați cu cele mai frumoase cuvinte!

Ne pasă de lectură, căci ea are, pe orice timp un sens cu adevărat, și, de aceea vă invităm să vă înregistrați recitând o poezie, sau citind o poveste, ori un fragment care credeți că merită să fie cunoscut de noi. Mai apoi să trimiteți materialul pentru a-l încărca pe pagina noastră de Facebook. 

Adresăm această invitație tuturor, copiilor și tinerilor, dar și adulților. Așteptăm înregistrările pe WhatsApp, la numărul 0748261016. 

Înregistrarea nu trebuie să depășească 9 minute și, dacă decideți să dați curs acestei aventuri consacrate susținerii lecturii, vă invităm să încheiați înregistrarea cu logo-ul: „Lectura te cheamă!”

Așteptăm video-uri cu lecturile voastre cu mult drag.

Mulțumim!